Bent u op zoek naar een Russische tolk? Wilt u dat uw Russische zakenpartner u begrijpt en vindt u het belangrijk dat uw informatie eenduidig overkomt bij uw Russische contacten? Of heeft u een opening van een expositie of presentatie van uw bedrijf en wilt u uw Russische gasten te woord kunnen staan? Heeft u een probleem met zich verstaanbaar kunnen maken?

Een Russische tolk maakt u verstaanbaar

In het moderne zakenleven is het erg belangrijk om rechtstreeks en effici├źnt met elkaar te communiceren. Ik heb vele jaren getolkt voor musea en kunstenaars in Rusland en Nederland.

Waarom Lilian van Opdorp?
  • Jarenlange ervaring met tolken in Rusland
  • Professioneel opgeleid
  • Betrouwbaar
  • Ruslandkenner
Jarenlange ervaring met tolken in Rusland

Mijn jarenlange ervaring vanaf 1995 met reizen, studeren, werken en wonen in Rusland zorgen ervoor dat ik het land en de cultuur door en door ken. Daarnaast heb ik een ruime ervaring in het begeleiden van Nederlanders op culturele reizen naar Rusland. Ik versta, spreek, lees en schrijf de taal moeiteloos en heb ruime ervaring als tolk en vertaler in allerlei situaties.

Professioneel opgeleid

Aan de Rijksuniversiteit Groningen volgde ik in 1997 aan de faculteit van Slavische taal- en letterkunde een deelstudie grammatica en vertalen. Na de bacheloropleiding Tolken-Vertalen Russisch bij ITV Utrecht, ben ik in 2013 be├źdigd als Vertaler & Tolk Russisch-Nederlands Nederlands-Russisch.

Bent u op zoek naar een Russische tolk?

Of wilt u meer weten over de tarieven?
Neem dan contact met mij op via het contactformulier hiernaast.
Of belt u voor een vrijblijvend informatiegesprek +31 (0)6 288 354 89.

russische-tolk 127