Heeft u een (beëdigde) vertaling nodig van het Russisch naar het Nederlands? Of van het Nederlands naar het Russisch? Bijvoorbeeld van uw zakelijke teksten? Of van uw website, brochure of visitekaartje? Denkt u over een Russische vertaling van uw persoonlijke brieven? Tijdens het officiële Nederland-Ruslandjaar 2013 heeft u wellicht het plan opgevat contacten aan te knopen of te verdiepen met Russische zakenpartners of collega’s. Er zijn mogelijkheden te over om via internet kennis te maken met het bijzondere Rusland en de gastvrije Russische cultuur.

Russische vertaling onontbeerlijk

Maar als u dan uiteindelijk tot zakelijke stappen overgaat, heeft u uiteraard goede vertalingen vanuit het Russisch naar het Nederlands nodig en vanuit het Nederlands naar het Russisch. Als professioneel vertaler Russisch-Nederlands en Nederlands-Russisch maak ik adequate vertalingen van al uw teksten. Van zakelijke documenten tot websites, brochures en persoonlijke teksten. Heeft u een beëdigde Nederlandse vertaling van Russische documenten nodig? Of andersom? Als beëdigd vertaler kan ik ook voor beëdigde vertalingen zorgen.

Waarom Lilian van Opdorp?
  • Professioneel opgeleid vertaler
  • Beëdigd vertaler
  • Betrouwbaar
  • Jarenlange ervaring met Russische contacten
  • Ruslandkenner
Professioneel opgeleid

Voor een goede Russische vertaling kunt u bij mij terecht. Aan de Rijksuniversiteit Groningen volgde ik in 1997 aan de faculteit van Slavische taal- en letterkunde een deelstudie grammatica en vertalen. Na de bacheloropleiding Tolken-Vertalen Russisch bij ITV Utrecht, ben ik in 2013 beëdigd als Vertaler & Tolk Russisch-Nederlands Nederlands-Russisch.

Ruslandkenner

Mijn jarenlange ervaring vanaf 1995 met reizen, studeren, werken en wonen in Rusland zorgen ervoor dat ik het land en de cultuur door en door ken. Ik versta, spreek, lees en schrijf de taal moeiteloos en heb ruime ervaring als tolk en vertaler in allerlei situaties, zowel in Rusland als in Nederland.

Heeft u een Nederlandse of Russische vertaling nodig?

Of wilt u meer weten over de tarieven?
Belt u voor een vrijblijvend informatiegesprek +31 (0)6 288 354 89.
Ook kunt u eventueel het te vertalen bestand uploaden en de gewenste deadline invullen,
zodat ik u een offerte kan doen.